Bouman Fijnbakkerij

Gesloten (ma 11.00 - 17.30)

Toon openingstijden

bakkers - Bouman Fijnbakkerij - kaartoverzicht

Bouman Fijnbakkerij

Bouman Fijnbakkerij in Tiel is een zelfstandige ambachtelijke bakkerij die al haar producten zelf bereidt en bakt in onze eigen bakkerij ,direct achter de winkel.Mede hierdoor kunnen wij onze producten direct en vers in onze winkel presenteren. Wij hebben een breed assortiment broodproducten, hartige broodjes,gebak en taarten.

BROODPRODUCTEN
Naast het gewone brood bakken wij iedere dag een groot assortiment aan speciale broodsoorten zoals meergranenbrood en brood uit andere landen. Diverse soorten kleinbrood bereid met o.a. mais,zonnepitten of extra roomboter.

HARTIGE BROODJES
Voor een lekker hartig broodje bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een keur aan keuze bestaande uit o.a.kaas-ui, pizza, babi pangang saucijzen of bijvoorbeeld kip-saté. Onze hartige broodjes zijn zowel koud als warm te verkrijgen. Natuurlijk mogen we onze specialiteit niet vergeten de kaasstengel. Deze lekkernij staat bekend als de lekkerste uit de omgeving van Tiel.

GEBAK
Dagelijks maken wij een groot assortiment vers gebak. Dit assortiment bestaat uit een 20-tal verschillende gebakjes. Maandelijks veranderen wij van assortiment door nieuwe ideeen of smaken. Hierdoor blijft het iedere keer een tractatie en is er altijd wel iets nieuws.

TAARTEN
Wij maken voor u een groot aantal taarten,in verschillende grootte en prijsklasse. Deze taarten worden vers voor u gemaakt op bestelling of als u er even op wilt wachten. Naast de slagroomtaarten hebben wij ook mocca,vruchten of luxe marsepeintaarten. U kunt ook een foto inleveren en bij ons uw eigen foto-taart laten maken of met een logo van een bedrijf.
Uiteraard maken wij ook luxe bruidstaarten in verschillende uitvoeringen.

Wij ontvangen U graag in onze winkel.

Wij zijn geopend:
Maandag 11:00 tot 17:30uur
Dinsdag tot en met vrijdag 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 8:00 tot 17:00 uur
Donderdags koopavond tot 21.00 uur

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 11.00
maandag11.00 - 17.30
dinsdag9.00 - 17.30
woensdag9.00 - 17.30
donderdag9.00 - 21.00
vrijdag9.00 - 17.30
zaterdag8.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bakker-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bouman Fijnbakkerij
Waterstraat 48
4001AP Tiel

+31 (0)344 620875

Deel deze pagina

Bouman+Fijnbakkerij img