De Bakkertjes

De Bakkertjes

Bakkerij de Bakkertjes is een jong en dynamisch bedrijf dat op ambachtelijke manier wordt geleid door Wim en Annemiejo Bakker.

Zij hebben eind 2002 de bakkerij overgenomen en een frisse doorstart gemaakt. Wim, Annemiejo en natuurlijk hun personeel staan garant voor ambachtelijke kwaliteit.

Elke ochtend in alle vroegte komen heerlijke geuren van versgebakken brood je tegemoet. De Bakkertjes is een van de weinige bakkers die brood en banket in eigen bakkerij bakt.

En na vele uren brood bakken, rondbrengen en verkopen doen Annemiejo en Wim het wat rustiger aan! Vanaf februari 2013 zorgen Pascal, al drie jaar de rechterhand van Wim, en partner Monique, voor de voortzetting van De Bakkertjes.

Wim en Annemiejo verdwijnen nog niet helemaal uit beeld. Voorlopig staan ze Pascal en Monique bij in de drukke werkzaamheden.

De Bakkertjes kopen de beste granen en andere natuurlijke ingrediƫnten. Brood is altijd dagvers en boordevol vitamines, mineralen en voedingsvezels. Heel gezond dus, maar vooral ook erg lekker!

Het assortiment is gevarieerd en speciaal. Proef eens Lekers grof of Sint Tunnis brood. Geniet van de krokante pistolets, royaal gevulde mueslibollen of zoete kandybollen. Wat vindt u van de anijskrollen? Belegd met ambachtelijk gebakken speculaas een smaaksensatie!

De Bakkertjes hebben een eigen banketbakker in huis. Zij verrassen u telkens weer met de mooiste creaties. Van romige slagroomtaarten en meer dan 40 soorten luxe speciaal vlaaien tot kleurrijk gebak en luxe petit fours.

Een bruiloft of een ander feest? Voor elke gelegenheid bereiden De Bakkertjes een feestelijk product. Voor kinderen maken ze betoverende kindertaarten. Informeer naar de mogelijkheden en laat u verrassen!

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Bakkertjes

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Bakkertjes

  • Bezorgservice
  • Online bestellen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bakker-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Bakkertjes
Lepelstraat 11
5845BK Sint Anthonis

+31 (0)485 381327

Deel deze pagina

De+Bakkertjes img