Pots BakkerijGeopend tot 18.00

bakkers - Pots Bakkerij - kaartoverzicht

Pots Bakkerij

Echte Bakker Pots is een familiebedrijf. De bakkerij werd gesticht in 1919 door de voorouders van de huidige eigenaren: Ko en Henk Pots.

Vanaf 1 april 1997 is de bakkerij aan de Burgemeester Reijndersstraat in Rolde in werking en op dezelfde datum zijn wij toegetreden tot het Echte Bakkersgilde.

In maart 1999 is er een filiaal geopend in Winkelcentrum D'Anloop te Annen, waarna wij op 22 november 1999 een HACCP hygiënecertificaat hebben ontvangen. Wij zijn dus niet zomaar een bakker, er wordt hygiënisch geproduceerd, waardoor wij in staat zijn tot het leveren van topproducten.

Op 1 december 2000 zijn wij toegetreden tot de eliteorganisatie Top Bakkers.

Met een totale oppervlakte van 640 m2 is de bakkerij bepaald geen kleinigheid. Tijdens de ontwikkeling van onze (voorbeeld)bakkerij is alles zo efficiënt mogelijk opgesteld. De machines, werkbanken en andere gereedschappen staan waar ze het meeste rendement opleveren. Wij zijn dan ook een gecertificeerd leerbedrijf voor bakkers in opleiding.

Bakkerij Pots heeft totaal drie filialen. De hoofdvestiging is aan de Burgemeester Reijndersstraat te Rolde, waar de winkel/bakkerij/croissanterie met terras zich bevind te midden van het centrum en de versstraat Rolde.

Ons filiaal te Annen bevind zich sedert maart 1999 in het winkelcentrum d'Anloop aldaar. Vanaf 30 september 2010 is een nieuw filiaal geopend in Assen (winkelcentrum Vredenveld). Beide filialen worden elke dag voorzien van vers brood en banket welke gebakken wordt in de hoofdvestiging.

In alle winkels bieden wij u een rijke verscheidenheid aan brood en gebak aan. 's Zomers verkopen wij zelfs ambachtelijk bereid banketbakkersijs (Rolde/Annen) uit eigen bakkerij! Naast het doen van uw dagelijkse (brood)inkopen bieden beide vestigingen de mogelijkheid tot het genieten van het mooie weer onder het genot van een kopje koffie met gebak.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Pots Bakkerij

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdag7.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bakker-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Pots Bakkerij
Burg Reyndersstraat 35
9451BC Rolde

+31 (0)592 241327

Deel deze pagina

Pots+Bakkerij img