StijnmanGesloten (ma 08.00 - 17.30)

Toon openingstijden

bakkers - Stijnman - kaartoverzicht

Stijnman

Ons dagelijks verse, ambachtelijke assortiment bestaat uit veel broodsoorten met een eigen karakter, waarbij smaak voorop staat. Hierbij staan uiteraard de wensen van onze klanten centraal en daarom introduceren we ook regelmatig nieuwe soorten. Er zijn de laatste jaren vooral veel meergranen soorten bijgekomen.

Naast brood bakken we ook een groot aantal amandelkoekjes en roomboterkoekjes. Ons populairste koekje is het Geelbuikje, een erg smakelijk koekje welke wij ook in een trommeltje verpakken. Leuk om weg te geven!

Wij maken ook heerlijke bonbons en chocolaatjes. Onze absolute topper is de Oudewaterse Kus: een verleidelijke (of verraderlijke) combinatie van chocola, hazelnoot en butterscotch.

Wanneer u een feestje te vieren heeft, bent u bij ons aan het goede adres voor lekkere gebakjes, petit fours en mooie taarten. Er is van alles mogelijk. Kom vooral eens kijken in ons fotoboek om idee├źn op te doen.

Voor de lunch maken we belegde broodjes. We hebben een groot assortiment beleg en maken de broodjes klaar terwijl u wacht. Echt vers belegd dus. Makkelijk en vooral lekker. Een flesje melk erbij en u kunt er weer tegenaan. Ook grotere bestellingen voor uw bedrijf kunnen wij voor u verzorgen.

Services

  • Bezorgservice

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 17.30
dinsdag8.00 - 17.30
woensdag8.00 - 17.30
donderdag8.00 - 17.30
vrijdag8.00 - 17.30
zaterdag8.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bakker-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Stijnman
Korte Havenstraat 6
3421AG Oudewater

+31 (0)348 561279

Links

Website
-

Deel deze pagina

Stijnman img