Bakkerij Ten Hove

Geopend tot 15.30

bakkers - Bakkerij Ten Hove - kaartoverzicht

Bakkerij Ten Hove

KWALITEITSBAKKERS sinds 1950

Dat is wat Bakkerij Ten Hove voor u wil zijn, wij zijn de bakkers die uw willen laten genieten van lekker eten, of het nu gaat om heerlijke versgebakken brood of lekker vers gebak bij ons bent u aan het juiste adres. Maar wij hebben meer zoals bonbon's, snoep, kaas, vleeswaren, salades dus u kunt ook bij ons teregt voor een heerlijk vers belegd broodje, je kiest je broodje en je beleg wat ze zo vers voor je snijden zoveel soorten beleg vind je toch nergens.

Maar bij ons kunt u natuurlijk ook terecht voor een verassende tractatie wat dacht uw van taart met u eigen foto, of de foto van jullie nieuwe huis, of je nieuwe auto, of de foto van de jarige, verzin het zelf en wij maken het..... kom langs en laat je informeren over de vele mogelijkheden als het gaat om taart en gebak.

In de zomer maanden kun je bij ons ook terecht voor Softijs, koffie, Thee, en Frisdranken

Bakkerij ten Hove bestaat sinds 1 mei 1950
Opa (Henk) ten Hove kocht toen de bakkerij van een zekere weduwe schoof, zij begonnen als dorpsbakker met kruidenierswaren. in 1953 kwam de bakkerij met winkel onder water te staan na de vreeselijke februarie nacht die hier in zeeland en bij veel medelanders in het geheugen staat gegrift. Na deze ramp zijn ze weer begonnen met opbouwen van de bakkerij. Binnen het gezin ten Hove werdt er 1 bakker Henk ten Hove deze heeft in de jaren 70 de winkel annex bakkerij overgenomen, na enkele jaren zijn ze gestopt met kruidenierswaren en zijn verder gegaan met enkel brood, banket, vleeswaren, kaas en bonbon's. Door het leveren van goede kwaliteit en service bleef ten Hove als enigste van de 5 bakkers op Nieuwerkerk over, hierdoor kon er in 1976 een nieuwe bakkerij gebouwd worden en in 1984 een nieuwe winkel, dat was de plaats waar ze nu nog staan. In 1996 kwam de volgende generatie bij bakkerij ten Hove ook nu was het weer een Henk ten Hove die in de bakkerij kwam. De winkel is in de achterliggende jaren al een paar keer vernieuwd de laatste keer in 2007 en in 2010 met het 60 jarig jubileum opgefrist en van een nieuwe huisstijl voorzien. De bakker is in 2005 grondig verbouwd alles aan ovens, rijskasten, vloeren, wanden, plaffonds is toen vernieuwd door goed op onze spullen te passen en regelmatig onderhoud kunnen wij u blijvend van dienst zijn. Mocht je nieuwsgierig wezen naar bakkerij ten Hove kom gerust eens langs wij heten u allemaal van Harte WELKOM.Services

  • Bezorgservice
  • telefonisch bestellen mogelijk
  • bestelling voor openingstijd afhalen mogelijk
  • wij hebben nog tijd voor u
  • rolstoel en kinderwagen hartelijk welkom

Openingstijden

Open
Sluit om 15.30
maandag8.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 12.00
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 17.30
zaterdag8.00 - 15.30
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bakker-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bakkerij Ten Hove
Burg van Veenstraat 1/3
4306BZ Nieuwerkerk

+31 (0)111 641479

Links

Website
-

Deel deze pagina

Bakkerij+Ten+Hove img